You are not logged in.

#1 2017-11-04 21:07:34

vn
Member
Registered: 2017-11-04
Posts: 1

LibreOffice problem

After fresh install of libreoffice there is a problem

/usr/lib/libreoffice/program/soffice.bin: error while loading shared libraries: libboost_system.so.1.64.0: cannot open shared object file: No such file or directory

I downgraded boost-libs from 1.65 to 1.64 and it works fine
Can you rebuild libreoffice-fresh with boost-libs 1.65 support which is the latest in standart repos.

Offline

#2 2017-11-04 21:10:51

andreas_baumann
Administrator
From: Zurich, Switzerland
Registered: 2017-08-10
Posts: 823
Website

Re: LibreOffice problem

See also https://bbs.archlinux32.org/viewtopic.php?id=137.

You can also make symlinks as described there.

We tried to rebuild libreoffice, but the problem persists.

Offline

#3 2017-11-28 16:04:14

vafe
Member
Registered: 2017-11-23
Posts: 7

Re: LibreOffice problem

Me too

felipe@dell ~/scripts $ libreoffice
/usr/lib/libreoffice/program/soffice.bin: error while loading shared libraries: libicuuc.so.59: cannot open shared object file: No such file or directory

Offline

#4 2017-11-28 17:52:43

andreas_baumann
Administrator
From: Zurich, Switzerland
Registered: 2017-08-10
Posts: 823
Website

Re: LibreOffice problem

libreoffice-still 5.3.7-6.1 works fine in testing, you can take this one.
libreoffice-still 5.3.7-5 has the icu 59 issue.

Offline

#5 2017-11-29 16:43:27

vafe
Member
Registered: 2017-11-23
Posts: 7

Re: LibreOffice problem

Thank You
It works fine.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB