You are not logged in.

#1 2022-03-02 15:31:27

hayao
Member
From: Japanese
Registered: 2020-04-30
Posts: 32
Website

Failed to build paru

paru failed to build on i686 architecture.

I have reported it to upstream (paru) but there is a possible that it caused by wrong dependencies on Arch Linux 32.

Can admin check rust package ?

https://github.com/Morganamilo/paru/issues/692

Offline

#2 2022-03-02 15:55:34

abaumann
Administrator
From: Zurich
Registered: 2019-11-14
Posts: 810
Website

Re: Failed to build paru

Rust is currently stuck and doesn't rebuild on Arch32, I always get wrong architecture errors..
I didn't have time yet to look into this..

Offline

#3 2022-03-02 15:56:39

abaumann
Administrator
From: Zurich
Registered: 2019-11-14
Posts: 810
Website

Re: Failed to build paru

Yeah, the reported error message about not finding 'std' also looks quite familiar to me. There is very probably nothing wrong with paru itselft,
but with rust on arch32.

Offline

#4 2022-03-11 10:28:05

mrfu
Member
From: Hagenbach, Germany
Registered: 2020-11-24
Posts: 14

Re: Failed to build paru

May be you give rustup a try. Fetches and installs the newest rust in $HOME. Can take up to 1G

Offline

Board footer

Powered by FluxBB