You are not logged in.

#1 2017-12-10 08:46:26

andreas_baumann
Administrator
From: Zurich, Switzerland
Registered: 2017-08-10
Posts: 693
Website

ceph

In the buildmaster ceph is in community:

2017-12-10 08:40    ceph     43ca6bfa9f32b1d5efa0deaeecf2534a97e44f30 0d3d8c3405202d1b43a9d27aa17f2c707f33336a
community    rechenknecht

But in the repo it's in packages (extra).

Did it hop?

Offline

#2 2017-12-10 08:47:46

andreas_baumann
Administrator
From: Zurich, Switzerland
Registered: 2017-08-10
Posts: 693
Website

Re: ceph

For building I have to specify community? *puzzle*

Offline

#3 2017-12-10 08:56:04

andreas_baumann
Administrator
From: Zurich, Switzerland
Registered: 2017-08-10
Posts: 693
Website

Re: ceph

Ah. It hopped. Is in community now. All ok. :-)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB